Steinlegging av en uteplass med heller, naturstein eller belegningsstein er både vakkert og så godt som vedlikeholdsfri. Det forutsetter at grunnarbeidet er gjort korrekt. Våre anleggsgartnere legger stein på din gårdsplass og uteområde, bygger murer, setter kantstein og legger belegningsstein.

Belegningsstein
Å ha belegningsstein på gårdsplassen eller i hagen forskjønner utemiljøet. Det finnes flere farger og former, og dette gjør at man har mulighet til å finne den steintypen som passer for din hage.

Mur og naturstein mur

l dag produseres det prefabrikkerte elementer, blokker, støttemur produkter, ferdigbetong, granittblokker og en rekke spesialprodukter til proffmarkedet. BHR Eiendom AS utfører utforming av hage og landskap, om du skal til med arbeid i hagen eller forstøtningsmur så vil vi kunne hjelpe deg med å få resultatet du ønsker. Vi har gjennom årene opparbeidet flere hager og uteområder og kan ta oss av hele prosjektet for deg. 

En natursteinsmur satt opp av fagfolk har flere fordeler. Den gir eiendommen et visuelt særpreg, og vil være praktisk for avslutning av en skrånende tomt og gi bedre utnyttelse gjennom bygging av ulike platåer i hagen. 

Videre vil en mur av naturstein være:

  • Av høy kvalitet / et solid fundament
  • Tilnærmet vedlikeholdsfri
  • Et miljøvennlig alternativ
  • En verdiøkning på tilknyttet eiendom

Vi har god erfaring fra mange forskjellige murer-jobber. Vi tar på oss blant annet muring av fasade, flislegging, grunnmur, støping og forskaling – og mye mer!

Ta kontakt hvis du har en jobb som du trenger hjelp med, så finner vi en løsning!